Carole Deschuymere

sterktes: 
Uitmuntende kennis van The Big 5 van Afrika, sociale vaardigheid, 'bush-ervaring'
palmares: 
African Geographic, podiumplaats Nature’s best Photography Africa
fotografie: 
Wildlife, Afrika

Reisleider Carole Deschuymere

Carole Deschuymere (°1976) is natuurfotografe met een voorliefde voor het Afrikaanse continent.  Na vele reizen heeft ze haar fotografie geperfectioneerd en een eigen stijl ontwikkeld. Op reis helpt ze je dan ook graag met je compositie, belichting en techniek, maar ook met het ontwikkelen van je foto’s in Lightroom en Photoshop. Ze leert je ook hoe je het mooie licht kan gebruiken in je fotografie.

 

Natuur als rode draad

In tegenstelling tot vele anderen ontdekte Carole haar passie pas op latere leeftijd, tijdens een reis door de Okavango delta in Botswana. Ze maakte een hoop foto’s, om thuis tot de conclusie te komen dat de meesten niet echt gelukt waren. Ze begon onmiddellijk avondlessen fotografie te volgen en nam enkele privé lessen bij gekende natuurfotografen. Zo bereidde ze zich voor op de volgende reis. En de foto’s waren een stuk beter.  Gedreven om telkens de lat hoger te leggen, leerde ze ondertussen de afrikaanse bush kennen. Ze slaapt het liefst in haar tentje tussen de leeuwen en de olifanten, in de vrije natuur. 2 jaar later won ze de Africa Geographic wedstrijd, een bevestiging dat ze op het juiste pad was. 

 

Bestemmingen

Na vele reizen in Botswana, Zimbabwe, Zuid-Afrika, Namibië, Kenya en Tanzania, is Carole de aangewezen persoon om jou de reis van je leven te laten meemaken. Haar kennis van de Afrikaanse bush helpt je om prachtige beelden te maken. 

Reizen en workshops

Lowland Photo festival in Antwerpen

gegarandeerd vertrek
Klaar voor twee dagen natuurfotografie pret? Kom naar het Lowland Photo Festival in Antwerpen: lezingen van internationale toppers, interessante fotobeurs, seminars en een wedstrijd. Ook STARLING is van de partij!
Natuur Foto

Avontuurlijke fotografie safari naar de Kalahari woestijn

17 dagen
volzet
We maken met een kleine groep een fotografierondreis door de Kalahari, een halfwoestijn die zich uitstrekt van Zuid-Afrika naar Botswana. Het wordt een onvergetelijk avontuur, ontdek het snel!
Foto Reizen

Fotografiereis Zimbabwe: Mana Pools

11 dagen
Aan de Zambezirivier bij de grens met Mozambique en Zambia ligt het indrukwekkende Mana Pools National Park! Reis met ons mee naar de Nijlpaarden, de vele kuddes Afrikaanse olifanten en de krokodillen. 
Foto Reizen