Thierry Vanhuysse

Sterktes: 
Zeer gedreven, sociaal vaardig, motiverend en inspirerend , creatief, wereldreiziger, goed voorbereid.
Palmares: 
Diverse internationale prijzen en eervolle vermeldingen (PX3 en IPA).
Fotografie: 
Reisfotografie in het algemeen (straat, landschap, long exposures, …)
Publicaties: 
Stark-magazine, Camerapixo
Interesses: 
Reizen, fotografie, content zijn, muziek en zo veel meer …

Reisleider Thierry Vanhuysse

Thierry Vanhuysse (°1978) is een gepassioneerde fotograaf die steeds nieuwe, unieke beelden opzoekt in de meest uiteenlopende omgevingen. Je ontmoet hem in een verlaten natuurlandschap, wachtend op het perfecte licht. Evengoed tref je hem in het hart van de grootstad, waar hij een moment ‘grijpt’ met zijn foto’s. Zijn fascinatie voor tijd en licht dagen hem telkens opnieuw uit om een beeld op een unieke en eigen manier weer te geven. Hij kan als geen ander zijn fotografische vaardigheden overbrengen en is dan ook de ideale reisbegeleider voor onze specifieke fotografie-reizen.

Spelen met sluitertijd

Tijd en licht, twee elementen die de essentie van fotografie vormen. Maar wat als je ermee gaat experimenteren om een ‘banaal’ landschap een magische dimensie mee te geven? Tijd- en lichtexperimenten vormen de rode draad in de foto’s van Thierry. Door opvallende lange sluitertijden te gebruiken, legt hij een verhaal vast en slaagt hij erin om zijn beelden te vullen met emotie. Een interessante fototechniek die je na een fototrip met Thierry op je eigen palmares kan bijschrijven.

Passie wordt beroep

Jaren geleden kocht hij zijn eerste camera en al snel liet fotografie hem niet meer los. Vandaag maakt Thierry van zijn foto’s deels zijn werk. Zijn ideeën en inspiratie voor nieuwe beelden brengen hem heel vaak naar het buitenland. Hij werkt intussen samen met onder andere interieurarchitecten, galerijen en diverse bedrijven. Zijn prachtige beelden zijn te koop via zijn website.

Globetrotter met camera

Thierry reisde zijn camera al achterna naar onder andere Oregon, California, New York, Chicago, Hong Kong, Vietnam, Bangkok, India en Oman. En gezien zijn gedrevenheid en passie, vermoeden we dat dit lijstje de komende jaren nog behoorlijk zal uitbreiden.

Als hypergeorganiseerde reisbegeleider van onze fotografiereizen gaat hij geen obstakel uit de weg om de medereizigers met nieuwe en unieke beelden, interessante technieken en verrijkende foto-ervaringen naar huis te laten gaan.

Reizen en workshops

Workshop stadsfotografie in bruisend Brussel

volzet
Brussel, een stad met een karakterkop. Schoonheid en lelijkheid vormen de unieke smeltkroes die zo typisch is voor onze hoofdstad. De levendige Marollen, de imposante Grasmarkt, wereldberoemde streetart en het justitiepaleis zijn de bekende hotspots die we passeren, maar schoonheid zit soms ook in onverwachte hoek. Ontdek Brussel door je fotolens aan de zijde van een gevierd stadsfotograaf.
Foto Workshops

Workshop fotografie in Tsjernobyl, een beklijvende urbex-ervaring

volzet
Tsjernobyl. Een plek die erbij ligt als geen enkele andere ter wereld. Wie daar aan urbex (of urban exploring) kan gaan doen, beleeft unieke momenten. En dat is precies wat STARLING jou met deze fotografiereis biedt.
Foto Reizen Workshops

Fotografiereis: New York, the city that never sleeps

8 dagen
nog 4 plaatsen
Eén van de meest verfilmde steden ter wereld ontdekken in het kielzog van een gevierd stadsfotograaf, mét je eigen camera in de hand? Yes, you can! Van de legendarische iconen van the Big Apple tot minder bekende, maar net zo interessante aspecten van de stad, we leggen ze stuk voor stuk vast op deze fotoreis naar New York.
Foto Reizen Workshops

Workshop stadsfotografie in Charleroi

volzet
Stadsfotografie is een vak apart. En een stad als Charleroi met zoveel vergane glorie en karakter leent zich perfect voor een leerrijke workshop Urbex-fotografie. Lees verder. 
Foto Workshops

Workshop stadsfotografie in Charleroi

volzet
Stadsfotografie is een vak apart. En een stad als Charleroi met zoveel vergane glorie en karakter leent zich perfect voor een leerrijke workshop Urbex-fotografie. Lees verder. 
Foto Workshops

Fotografieworkshop naar de magische Schotse Highlands

Fotografeer de indrukwekkende en woeste berglandschappen, stranden, meren en rivieren op de Isle of Skye in de Schotse Highlands. Eerder dan een gewone fotografiereis, is het een echte workshop waarbij je kan genieten van een persoonlijke begeleiding.
Foto Workshops