Vijf fascinerende feiten over vleermuizen

Weinig mensen noemen de 'gevleugelde muis' hun lievelingsdier. Maar dat is volkomen onterecht. Op de internationale Bat Appreciation Day vertellen we je graag waarom.

In het vizier: de IBERISCHE WOLF

De Iberische Wolf lijkt op zijn gewone broer omdat ook hij een massieve kop met witte snoet, kleine driehoekige oren en schuin gerichte gele ogen heeft. Maar wat maakt deze ondersoort zo bijzonder? Lees verder

Natuurreis Wolf en Europese lynx in Wisentenland DEEL II

Polen is een droombestemming voor grote zoogdieren. Wolven, Wisent, Bruine beren en Europese Lynx dolen er in behoorlijke aantallen door de uitgestrekte wouden. Wij laten je graag meegenieten van dit unieke spektakel.

Natuurreis Wolf en Europese lynx in Wisentenland DEEL I

Droom jij ervan om oog in oog te staan met wilde Wolven, Europese lynx, Wisent en Bruine beer?! Jaren voorbereiding staat eindelijk volledig op punt! Lees dan deze blog en overtuig jezelf van ons uniek concept in Oost-Polen. 

Kwalitatieve zoogdierenhut op maat!

Sinds enkele jaren heeft onze zoogdierenspecialist in huis, Jan Kelchtermans, een nieuw project opgestart in Oost-Polen. In 2015 werd alles op punt gezet en uitvoerig uitgetest. Een heuse zoogdierenhut voor Wisent, Bruine beer, Wolf en Europese lynx. De resultaten waren veelbelovend en vanaf 2016 was het mogelijk om de hut te huren! 

Pagina's