Kikkers, salamanders en padden!

Workshop amfibieën, een uniek concept in samenwerking met het Agentschap voor Natuur en Bos. Gefocust op de ecologische achtergrond, herkenning èn fotografie!

Onbekend is onbemind: de Argonne!

Een nieuw concept in ons gamma, een natuurweekendje Argonne! De Argonne in Noord-Frankrijk is nog steeds een bestemming met heel wat verborgen hoekjes en kantjes met een hoge natuurwaarde. Geniet van deze impressie!

Op stap met de jeugd: wandeling op maat met de STEKKERTJES!

Natuurbeleving en natuurfotografie is voor alle leeftijden! Jong of oud, het is de inhoud die ons samen brengt. Voor hun 25-jarig bestaan nodigden de Stekkertjes ons uit voor een natuurfotografiewandeling. Dit konden we natuurlijk niet weigeren, aangezien onze roots hier liggen.

Roofvogelspeltakel in de Oostkantons

De tweede roofvogelworkshop van 2015 trok richting Oostkantons. Het verre oosten van België is een regio die rijk is aan roofvogels, en dat zullen de 10 deelnemers geweten hebben!

Viroin ondersteboven

Om niet altijd door de heide te moeten struinen, ging Natuurpunt Noorderkempen met STARLING in zee voor een natuurstudieweekend in een totaal ander biotoop, namelijk de kalkstreek van Viroinval.

Excursie op maat naar de Hoge Venen!

Op zaterdag 04 april begeleidde STARLING een groep van 20 vogelkijkers. Een initiatief van Philippe Smets, gewestelijk coördinator van de Steenuilenwerkgroep van Natuurpunt.

Machtige meeuwenworkshop

Op vrijdagavond 6 maart kwam een bont gezelschap samen in het pittoreske dorpje Ambleteuse aan de Opaalkust (Nord Pas de Calais, Frankrijk).

Pagina's