STARLING werft aan: marketing- en communicatiemedewerker (m/v)

STARLING schoot in 2014 uit de startblokken als gloednieuwe reisorganisatie. Al snel groeide het aanbod én de workload. Intussen werken vier vaste medewerkers dagelijks voor het goede verloop van onze reizen. Vandaag zijn we op zoek naar een marketing- en communicatiemedewerker (m/v). Wil jij ons professionele team versterken?

STARLING zoekt - boekingsverantwoordelijke (m/v)

STARLING schoot in 2014 uit de startblokken als gloednieuwe reisorganisatie. Al snel groeide het aanbod én de workload. Intussen werken vier vaste medewerkers dagelijks voor het goede verloop van onze reizen. Vandaag zijn we op zoek naar een administratieve medewerker (m/v). Wil jij ons professionele team versterken?

Op deze 5 beurzen kan je STARLING ontmoeten!

Pak je agenda erbij, want dit zijn de beurzen en evenementen in België én Nederland die volgens ons echt de moeite zijn. En niet alleen omdat wij er aanwezig zijn ;).

STARLING: get the look!

Onze groepsaankopen met STARLING-kledij zijn telkens een groot succes. Dit keer pakken we het extra gebruiksvriendelijk aan met een handige webshop.

Goed verzekerd op reis: onze tips!

Verzekeringen: je hoopt dat je ze nooit gaat nodig hebben, maar je bent opgelucht dat je ze hebt als er iets mis loopt. Er bestaan tal van verzekeringen, maar zijn ze allemaal nodig. Wij zetten voor jou op een rij wat er nu écht onmisbaar is als je op reis gaat.

Pagina's