Vijf fascinerende feiten over vleermuizen

Weinig mensen noemen de 'gevleugelde muis' hun lievelingsdier. Maar dat is volkomen onterecht. Op de internationale Bat Appreciation Day vertellen we je graag waarom.

Bosbaden met een extra dimensie

Bosbaden is een nieuwe trend uit Japan. Natuurfans als we zijn, weten we bij STARLING al lang hoe zalig bossen kunnen zijn. Onze gidsen vertellen je op deze International Forest Day hun allermooiste bosmomenten!

Je verrekijker, je metgezel voor het leven

Verrekijkerspeciaalzaak Sights Of Nature en het eigen merk Kite Optics zijn klinkende namen in de wereld van de vogelfans. Niet toevallig zijn beide merken partners van STARLING. Ontdek hun verhaal!

Ode aan de ijsbeer op Polar Bear Day

Klimaatverandering maakt leven en overleven voor ijsberen steeds moeilijker. Dat het ook in Alaska voor de witte mastodonten knokken is om te overleven, leert ons het spectaculaire beeldverhaal dat Yves Adams voor ons meebracht van de STARLING-fotografietrip naar Alaska. Geniet mee!

Daarom vieren we vandaag World Wetlands Day

Wist jij dat wetlands zo veel te bieden hadden? Waardevolle ecosystemen, aantrekkingspolen voor uitzonderlijke diersoorten en zelfs de panda onder de vogels. Vandaag vieren we World Wetlands Day, en dit zijn onze favoriete wetlands!

Pagina's