Op maat vogelreis naar Georgië in het voorjaar!

Een vogelreis op maat naar Georgië was opnieuw een schot in de roos! De beleving was onvergetelijk. De couleur locale, de ongerepte landschappen, gastvrijheid, het vleugje Rock'n Roll en de prachtige waarnemingen van fauna en flora. Deelnemer Arthur schreef er een impressie over!

Sneeuwluipaard en Europese Lynx, de beste kattencombinatie ooit!

Op zoek naar Sneeuwluipaard, het is maar weinig organisaties gegeven. Met een succesratio van 100%, zijn onze trips heel succesvol te noemen. We doen er zelfs een schepje bovenop en scoren Europese lynx op de koop toe! Lees hier het verslag door één van de deelnemers geschreven.

Verkenning roofvogelhotspot Batumi in het voorjaar

Wat heeft Batumi in het voorjaar te bieden voor vogelliefhebbers? Wie sinds het programma 'In de Ban van de Condor' of al langer er eens heen wil, zou die moeten wachten tot het najaar? Gids Johannes vroeg het zich af en trok er vorig voorjaar op verkenning.

DWARF CASSOWARY, once in a lifetime!

Een reis naar West-Papua is steeds een aaneenschakeling van hoogtepunten. Dit zowel op gebied van fauna, landschappen als beleving. Maar tijdens onze trip van afgelopen zomer hadden we een echte 'once in a lifetime' ervaring!.. 

Roofvogelspeltakel in de Oostkantons

De tweede roofvogelworkshop van 2015 trok richting Oostkantons. Het verre oosten van België is een regio die rijk is aan roofvogels, en dat zullen de 10 deelnemers geweten hebben!

Pagina's