Zoogdieren

Het concept van EUROPE'S BIG 5, natuurreizen voor grote zoogdieren binnen Europa, is de afgelopen jaren enorm succesvol gebleken. Noodgedwongen en op vraag van vele deelnemers werd het aanbod uitgebreid buiten Europa.

Daarom was een koerswijziging onhoudbaar en wordt EUROPE'S BIG 5 vanaf nu ook de ZOOGDIEREN van STARLING. Dezelfde kwaliteit, hetzelfde ontwerp, dezelfde gidsen maar nu zonder grenzen. Gespecialiseerde zoogdieren reizen overal ter wereld!

Weekend van 1 mei: vijfdaagse berentrip naar Spanje

5 dagen
gegarandeerd vertrek
Wat dacht je van een heuse berentrip op de feestdag van 1 mei? Een stuk origineler dan een citytrip, vonden wij! STARLING neemt je mee voor een vijfdaagse naar één van Europa’s meest adembenemende gebieden. Onze focus ligt volledig op de Cantabrische Bruine beren.
Natuur Beleving Zoogdieren

WEST AFRICA PELAGIC: een uitdagende expeditie over de Atlantische oceaan!

13 dagen
gegarandeerd vertrek
Zeevogels, walvissen en dolfijnen. Tijdens deze comfortabele natuurcruise, zoeken we naar fauna en flora van de zee in Kaapverdië, de Canarische eilanden en Madeira. Ongezien! Klik snel verder als je op zoek bent naar een bijzondere natuurcruise.
Natuur Beleving Zoogdieren Vogels

Lezing PARADIJSVOGELS van Irian Jaya

info avond
Ben jij ook zo benieuwd naar de natuurpracht van Papoea Nieuw Guinea? Wil jij graag alles over deze reizen weten? Kom dan vrijblijvend langs op onze infoavond!
Natuur Beleving Zoogdieren Vogels

Met pinksteren naar Finland: focus op veelvraten

6 dagen
volzet
Wat dacht je van een heuse veelvratentrip rond Pinksteren? Een stuk origineler dan een citytrip, vonden wij! STARLING neemt je mee voor een zesdaagse naar het land van duizend meren met als ultiem doel: het spotten van de Veelvraat. Lees meer!
Natuur Beleving Zoogdieren Vogels

Natuurreis naar Zuid-Afrika: zoogdieren en vogels op de Kaap

15 dagen
uitgesteld
Met je neus pal op Witte Haaien, wandelen tussen pinguïns, op zoek naar de Woestijnlynx, ... Deze natuurreis trakteert je op endemische vogels, tal van zoogdieren en prachtige landschappen. De enige moeilijkheid: naar huis terugkeren zonder je hart volledig te verliezen aan de Kaap. Ontdek de hele reis!
Natuur Beleving Zoogdieren Vogels

Natuurreis Borneo: op zoek naar fauna en flora in de Borneose jungle

13 dagen
volzet
De jungle van Borneo: een paradijs op aarde met National Geographic allures. Orang-oetangs, kleurrijke ijsvogelsoorten, springende Spookdiertjes, reuzenkrokodillen, minuscule Boomkikkertjes en bloeiende orchideeën. STARLING biedt een spannende en diverse natuurreis in een prachtig land met overweldigende natuur.
Natuur Beleving Zoogdieren

Natuurreis naar de woestijnen van de Westelijke Sahara

12 dagen
Ben je ook zo onder de indruk van de pracht van de woestijn? Dan is het hoog tijd om deze in al zijn glorie te beleven. Ga samen met ons op zoek naar de specialiteiten van de echte woestijn!
Natuur Beleving Zoogdieren Vogels

Natuurreis in India op zoek naar de grote wilde katten

14 dagen
Tijdens deze reis gaan we op zoek naar de grote wilde katten van India. India is het enige land in de wereld waar Aziatische leeuw, Luipaard en Tijger samen voorkomen! Daarnaast heeft India nog talrijke andere zoogdieren om van te watertanden.
Natuur Beleving Zoogdieren
Niet gevonden wat je zocht?
We maken het voor jou!