Tijdens deze reis naar Zuid-Afrika ga je meermaals op Safari in twee verschillende Game Reserves. Deze werden zorgvuldig uitgekozen om een diversiteit aan foto's af te leveren. Van close-ups naar wilde dieren in hun ontzagwekkende omgeving. De dagen tussen het Safari-gebeuren kan je gebruiken om even op adem te komen in de buurt van de Blyde Rivier, één van de mooiste plaatsen van Zuid-Afrika.

 

Download HIER de informatiebrochure en gedetailleerde dagindeling

 

Fly & Drive

Wij organiseren alles; van accommodatie, vlucht, auto tot excursies! Het enige wat je zelf moet doen, is rijden van A naar B en je visueel laten verwennen. 

Zuid-Afrika is een eenvoudig land om door te reizen en deze trip kan je eenvoudig zelf doen, met vrienden of met je partner. Deze formule is overigens ook geschikt voor niet-fotografen!

Inclusief

  • huurauto
  • alle hotels en gasthuizen
  • alle maaltijden met uitzondering van lunch op dag 1 en in de omgeving van Blyde rivier
  • reisbijstandsverzekering
  • garantiefonds.

Exclusief

  • vlucht
  • inkom parken (reken een totaal van €50)
  • annuleringsverzekering
  • Fooien en aankopen van persoonlijke aard

 

Inschrijven

Boek deze reis

2150 euro
Inclusief
huurauto, alle hotels en gasthuizen, alle maaltijden met uitzondering van lunch op dag 1 en in de omgeving van Blyde rivier, reisbijstandsverzekering, garantiefonds.
Exclusief
vlucht, alcoholische dranken, inkom parken (reken een totaal van €50), annuleringsverzekering, aankopen van persoonlijke aard

Lydenburg

Elephant Plains Game Lodge

Blyde River Nature Reserve

Nkomazi

Optimale Formule!

3 dagen safari in het Elephant Plains Game Reserve dat aan het Kruger NP grenst en gekend staat voor de vele waarnemingen van leeuw & luipaard en drie dagen safari in het Nkomazi Game Reserve, één van de weinige reservaten in de majustueuze Drakensbergen! We hebben ervoor gekozen om alle safari's te laten doorgaan in Private Game Reserves, weg van de massa, weg van de verharde wegen waar je nog in alle rust van de wilde dieren en de omgeving kan genieten terwijl je tijdens de niet-actieve uren verwend wordt met luxueuze accommodatie en gastronomische maaltijden.

De dagen Safari beginnen vroeg en tussen de twee reservaten in krijg je de nodige tijd om uit te rusten in de omgeving van de Blyde Rivier, die overigens tot de mooiste streken van Zuid-Afrika behoort. Hier kan je vele watervallen bezoeken maar je zal vooral achter iedere hoek verrast worden door indrukwekkende landschappen. In het programma zit ook een bezoek aan het HESC een rehabilitatiecentrum voor Cheetah's die je ook van dichtbij zal kunnen zien en om als dat nog niet voldoende is voorzien we ook nog een rustige boottocht op de Blyde Rivier.

Prijs vanaf 2.150 euro per persoon (op basis van twee personen)
exclusief vlucht en afhankelijk van gekozen tijdstip.

Vragen? Hulp nodig?
Contacteer ons