Onze natuurreis op de Azoren is de ideale vakantie voor wie natuurbeleving of fotografie wil combineren met voldoende vrije tijd. Het programma is flexibel en wordt aangepast naargelang de wensen van je groep. De walvissen en dolfijnen beloven een unieke herinnering te worden en zijn toegankelijk voor jong en oud. Geen stipjes aan de horizon en geen vluchtige waarnemingen, maar een hoogstaande en kwalitatieve belevenis voor iedere deelnemer. Een unieke manier om te reizen!

 

Onvergetelijke natuurreis en fotografiereis op de Azoren

De rode draad door deze trip zijn zeezoogdieren. En hoe! Je gaat maar liefst vijf verschillende dagen op zee en geniet gegarandeerd van extreem dichte waarnemingen van verschillende soorten dolfijnen en walvissen. In totaal maken we kans op een 10-tal soorten. Gestreepte en Gewone dolfijnen, Tuimelaars, Atlantische vlekdolfijnen en Potvis worden in deze periode bijna dagelijks gezien. Daarnaast zien we Grampers, Grienden en met wat geluk spitssnuitdolfijnen (Gewone en Gervais), Noordelijke Butskop en Noordse vinvis voor de lekkerbekken. En wie weet duiken terug Zwaardwalvissen op voor onze boot! Voor deze reis charteren we de ganse boot voor elk van de vijf excursies, waardoor je groep altijd zelf beslist wat de specifieke wensen zijn.

 

Gevarieerde vakantie

De week wordt flexibel ingevuld afhankelijk van het weer. De trip omvat 5 excursies op zee tenzij de weersomstandigheden dit echt niet toelaten, alle maaltijden, toegang tot walvismuseum en alle excursies en wandelingen. Bijkomend kunnen er nog grottenwandelingen of duiksessies worden gedaan. Als jullie dat wensen, organiseren we graag speciale vogelkijktochten. Relaxen, wandelen of sporten, het kan allemaal op deze natuurreis!

Inschrijven

Boek deze reis

Inschrijven voor
01 jun 2017
1580 euro
€350.00
Inclusief
vliegtuigtickets, transport van en naar de luchthaven, alle hotels en gasthuizen, alle ontbijten en dinners (halfpension), niet alcoholische dranken, alle excursies met uitzondering van extra excursies, alle inkom voor parken, reisbijstandsverzekering, garantiefonds.
Exclusief
transport ter plaatse (huurwagen) persoonlijke aankopen, annuleringsverzekering, reisbijstandsverzekering, alle ‘tips’ voor lokale medewerkers (hotel/restaurant/etc.), alcoholische dranken.

Accommodatie en transport

Alle overnachtingen en maaltijden zijn van een goede kwaliteit. Excursies op zee gebeuren met een comfortabele rib (luxe zodiak). De RIB wordt gecharterd enkel voor onze groep wat ons alle vrijheid zal gevenDe prijs start vanaf 1580 op basis van een tweepersoonskamer. Hierin zitten alle overnachtingen, vliegtuigtickets, transport van en naar de luchthaven, alle ontbijten, alle avondmaaltijden en alle boottochten!

 

Wandelen en natuurstudie

Het wandelen is over het algemeen gemakkelijk tot heel gemakkelijk. Deze reis is toegankelijk voor iedereen en ieder gezin met een gezonde interesse voor natuur. Ervaring is niet noodzakelijk.

 

Klimaat

In deze periode van het jaar is het over het algemeen mooi, zonnig en warm weer. Het kan echter altijd gebeuren dat het eens bewolkt, fris en regenachtig is. Goede aangepaste kledij voor uiteenlopende omstandigheden is dus aangewezen. Voor op zee is water- en winddichte kledij aangewezen.

 

Fotografie

Tijdens deze reis zijn er een goede mogelijkheden voor fotografie. De gids heeft een uitgebreide kennis van digitale fotografie.