Onze passie voor natuur brengt ons samen! De wereld in trekken voor de mooiste observaties en spectaculairste beelden. Om optimaal te genieten, is een goeie voorbereiding en het beste materiaal essentieel. Daarom werken we nauw samen met verschillende partners. Voor fans van STARLING zijn er bovendien extra voordelen!

Vragen? Hulp nodig?
Contacteer ons

BENRO is onze partner voor statieven en statiefkoppen. Zowel voor vogelkijkers met een telescoop als voor fotografen hebben zij schitterende en betaalbare producten. Benro is vernieuwend en heeft heel wat innovatieve producten in de pijpleiding zitten. Ze werken continu om te verbeteren en luisteren naar onze ervaringen. Kortom, de perfectie voor natuurliefhebbers en fotografen!

DE BERGHUT is een speciaalzaak voor trekking, alpinisme, verre reizen, etc. De winkel is gelegen in Hamme, België. Het ruime aanbod zorgt ervoor dat je er alles vindt wat je nodig hebt, gaande van kledij tot materiaal en schoenen. De ervaren verkopers loodsen je met plezier doorheen de stoffen, technische specificaties en materiaalkunde, wat een meerwaarde biedt aan deze winkel. Op vertoon van een bestelbon van STARLING met vertrekdatum in de toekomst, ontvang je bij DE BERGHUT 10% korting.

Foto Coudenys is dé speciaalzaak voor fotografisch materiaal en erkend NIKON pro dealer. De keuze is nagenoeg onbeperkt en voor zowat elk budget zijn er diverse mogelijkheden. Hun webshop is vooruitstrevend, hun service altijd persoonlijk en hun prijzen zijn vlijmscherp. Een reden te meer om een stevige samenwerking met deze partner op poten te zetten! We verwijzen jullie graag door naar Foto Coudenys voor een professioneel en eerlijk advies omtrent fotografisch materiaal.

KITE OPTICS, het enige volledig Belgische optiekmerk! Kite streeft ernaar om excellente kijkervaring te combineren met uitstekende technische kwaliteit. Ze slagen erin om budgetvriendelijke verrekijkers en telescopen te ontwikkelen waar elke vogelkijker jaren plezier van heeft.

LANDSCHAP VZW is een frisse natuurorganisatie met veel aandacht voor beleving. Ze organiseren originele laagdrempelige activiteiten die voor iedereen toegankelijk zijn en steeds een bepaald thema uitlichten. Hun Nederlandstalig tijdschrift is het meest kwalitatieve in hun soort binnen de Benelux. LANDSCHAP VZW ondersteunt natuurbescherming waar mogelijk. Leden van LANDSCHAP VZW krijgen op al onze workshops en reizen 25 euro korting. 

MAMMUT is 1 van de oudste buitensportmerken ter wereld. Al meer dan 150 jaar staat MAMMUT voor kwaliteit, veiligheid en innovatie welke doorgevoerd worden in onze kleding, schoenen, slaapzakken, rugzakken en klim collectie. MAMMUT is daardoor een  betrouwbare partner voor onderweg ongeacht waar je bent op deze wereld.

NATUURKIJKERS is dé speciaalzaak in Vlaanderen voor optische instrumenten zoals verrekijkers, sterrenkijkers, telescopen en microscopen. Zij bieden een heel uitéénlopend gamma voor elk budget. We werken daarom graag samen en verwijzen iedereen met vertrouwen door voor eerlijk advies over optiek!

 

NIKON is onze betrouwbare partner voor fotografie materiaal. Zowel hun compact camera's als hun systeemcamera's en lenzen zijn steeds opnieuw heel kwalitatief en innovatief. Hun gamma is divers met voor elk wat wils! De kwaliteit van het materiaal en service is top en NIKON is zonder enige twijfel marktleider voor fotografische producten. Als STARLING staan we dan ook als één blok achter NIKON en zijn we enorm trots op deze officiële samenwerking.

SWAROVSKI OPTIK is onze partner voor verrekijkers en telescopen. Deze producten verzekeren een optische topkwaliteit, robuustheid en een uitstekende service die niet overtroffen kan worden! Daarom zijn we vereerd dat SWAROVSKI OPTIK onze workshops en trips ondersteunt. Op vertoon van een bestelbon met vertredatum in de toekomst, zal u een gratis reinigingskit ter waarde van €43 ontvangen bij aankoop van een SWAROVSKI OPTIK kijker bij Natuurkijkers. 

 

 

SIGHTS OF NATURE is een unieke speciaalzaak in verrekijkers, telescopen en microscopen vlak bij Brugge. Bij Sights of Nature vind je alles wat je aan optisch materiaal kan gebruiken bij het observeren van natuur. Je kan er rekenen op professioneel advies en kan verschillende kijkers ter plaatse uittesten.