昇る太陽の土地で歓

Ofte: welkom in het land van de rijzende zon! Laat je tijdens deze 14-daagse fotoreis verbazen door de meest adembenemende locaties in het winterse Japan, ver weg van de klassieke toeristische hotspots. Van fotogenieke berglandschappen naar ijzige kusten. Deze reis biedt het beste van Japan voor de natuurfotograaf die elke dag op zoek is naar unieke shots: van schattige sneeuwmakaken tot reusachtige Stellers zeearenden. Japan in de winter is een absolute must. We zijn dan ook in de wolken deze reis te kunnen aanbieden! 

 

Uitgekiend programma voor fotografie

Elke dag opnieuw krijg je tal van fotografische gelegenheden in de beste lichtomstandigheden. We starten met een bezoek aan de Sneeuwmakaken die baden in heetwaterbronnen. Daarna trekken we naar het eiland Hokkaido voor de Wilde zwanen. Die zijn hier onvoorstelbaar tam en bevinden zich in een zeer fotogenieke setting. Een hoogtepunt van de reis zijn de boottochten met ons eigen schip om de machtige Stellers zeearenden te fotograferen, van op een zeer kleine afstand! Close-ups zijn echt geen uitzondering.

Ook niet te vergeten: de gracieuze Japanse kraanvogels die ooit bijna waren uitgestorven. Verder op het programma staan tot de verbeelding sprekende soorten als Blackiston's Visuil, Oeraluil, Sika herten, Zeearenden ...

Bereid je voor op volle dagen fotograferen. Je keert gegarandeerd terug met een enorme hoeveelheid unieke beelden!

 

Reisprogramma

Ontdek het gedetailleerde reisprogramma van onze fotoreis naar Japan (pdf).

 

Ervaren reisgidsen

Deze reis wordt begeleid door Jeffrey Van Daele. Jeffrey heeft veel ervaring met het begeleiden van fotrafiereizen en hecht enorm veel aandacht aan persoonlijke begeleiding. Hij heeft veel leservaring en zal jouw kennis ongetwijfeld op een ontspannende manier omhoog krikken! Ook zijn visie op fotografie is inspirerend om de meest kunstzinnige natuurbeelden te maken.

Jeffrey wordt bijgestaan door onze lokale gids die enkel tevreden is met de beste fotografieomstandigheden. Bij voldoende deelnemers komt daarboven op Yves Adams als begeleider. Yves en Jeffrey zijn een droomteam en zullen alles in goede banen leiden. Deze hoogkwalitatieve fotoreis naar Hokkaido is een once-in-a-lifetime.

Interesse?

We houden je op de hoogte

volzet
Inschrijven voor
01 jan 2018
Inclusief
vliegtuigtickets nationale vluchten, luchthaven taksen nationale vluchten, alle transport, alle hotels en gasthuizen, alle maaltijden, niet alcoholische dranken, alle excursies, alle inkom voor parken, verzekering garantiefonds.
Exclusief
vliegtuigtickets internationale vluchten, luchthaven taksen internationale vluchten, alcoholische dranken en extra bestellingen tijdens maaltijden, visum kosten, telefoonkosten, annuleringsverzekering, reisbijstandsverzekering, alle ‘tips’ voor lokale medewerkers (hotel/restaurant/enz.), aankopen van persoonlijke aard. Optioneel: extra boottocht tijdens back-updag bovenop de 2 dagen boottochten voorzien in het reisprogramma.

Tokio

Jigokudani Monkey Park

Lake Kussharo

Shiretoko Peninsula

Tsurui

Accommodatie en transport

We verblijven in traditionele pensions (ryokans) en B&B's. Hier krijgen we het lekkerste eten voorgeschoteld. De Japanse keuken, maar dan authentiek! Niet te vergelijken met de Japanse restaurants hier... We slapen op een tatami en baden in een sento (gescheiden voor mannen en vrouwen). Kan het traditioneler? Oh ja, vergeet de kimono en slippers uit je kamer niet! 

Transport gebeurt met onze eigen bus en chauffeur, zodat we volledig kunnen inspelen op de weersomstandigen. We vliegen ook samen.

 

Conditie

We werken altijd dicht bij onze bus en leggen zelden grote afstanden te voet af. We verwachten veel sneeuw en lage temperaturen tot max. -20°C. Zorg dus dat je goed voorbereid bent op de kou. Uiteraard helpen we je daarbij. We informeren je uitvoerig over het soort kledij dat je best meebrengt. Ook hoe je je fotomateriaal moet beschermen, hoor je van ons!

Vragen? Hulp nodig?
Contacteer ons