De Britse hoofdstad is al eeuwen een onuitputtelijke bron van inspiratie voor tal van schrijvers, zangers, poëten en artiesten. Geen wonder dat deze grootstad een uitgelezen locatie is voor een flinke portie Urban Exploring (ontdekkingstocht door de stad, afgekort tot Urbex). Ga mee in het kielzog van stadsfotograaf Thierry en breng Londen op de allercoolste manier in beeld.

 

Let me take you by the hand...

Er zijn wel honderd redenen te bedenken waarom deze URBEX-fototrip naar Londen een echte must is. We geven er alvast vijf:

  1. deze citytrip is uniek omwille van de URBEX-invalshoek. Je bekijkt de 'bekende' stad door heel andere ogen, en vooral door je fotolens.
  2. De enthousiaste reisbegeleider, Thierry Vanhuysse, is zelf een prijswinnende stads- en reisfotograaf en geeft zijn kennis met plezier, geduld en passie aan je door.
  3. De gids kent de stad heel goed en we kunnen dan ook onbekende parels fotograferen. Voor de klassiekers bedenken we aparte invalshoeken.
  4. We gaan op stap met een kleine groep. Zo garanderen we topkwaliteit en een optimale persoonlijke begeleiding.
  5. We verblijven erg comfortabel, zodat we na een dag intensief fotograferen in een heerlijk bed kunnen wegdromen. 

 

and lead you through the street of London 

Te voet en met de metro doorkruisen we de Britse hoofdstad. Gewapend met onze camera's brengen we het dagelijkse stadsleven in beeld. De mooie en de grauwe kanten, de hoeken af, de schoonheid en het verval: het leven zoals het in Londen is, dus!

Enkele plekken waar we zeker opduiken: Brick Lane, Whitechapel, Shoreditch, Hackney Wick en andere buurten, Borough Market, Spitalfields Market, Big Ben, St-James Park, Trafalgar Square, Grafitti en streetart, London Eye, Tower Bridge, Millenium bridge, St-Pauls Cathedral en nog veel meer …

 

Thierry Vanhuysse: een stadsfotograaf met vakkennis en ervaring

Fotograaf Thierry Vanhuysse kent Londen na heel wat bezoeken aan de stad best goed. Gedreven door zijn eeuwige nieuwsgierigheid voor nieuwe dingen, brengt Thierry je naar unieke plekken in de stad. Via het gebruik van speciale technieken om ‘gewone’ zaken op een bijzondere manier vast te leggen, zal je naar huis gaan met prachtige beelden. De plaatjes die Thierry zelf uit Londen meebracht, doen je alvast watertanden.

Boek deze reis

990 euro
nog 4 plaatsen
€270.00
Begeleider
Thierry Vanhuysse
Inclusief
alle transport, alle hotels en gasthuizen, alle maaltijden, niet alcoholische dranken, alle excursies, alle inkom voor parken, alle ‘tips’ voor lokale medewerkers (hotel/restaurant/etc.), verzekering garantiefonds.
Exclusief
alcoholische dranken, annuleringsverzekering, reisbijstandsverzekering, aankopen van persoonlijke aard.

Londen

Shoreditch

Big Ben

Brick Lane

Trafalgar Square (Stop E)

Accommodatie en vervoer

We vetrekken op vrijdagochtend met de trein vanuit Brussel richting Londen.

Na het inchecken in ons hotel gaan we meteen de stad verkennen en fotograferen.

Zondag in de late namiddag nemen we de trein terug richting Brussel.

We verblijven in een comfortabel hotel in het centrum van de stad. Gezellig iets eten en een drankje achteraf horen er uiteraard ook bij.

 

Klimaat en kledij

Neem voldoende warme en aangepaste kledij mee gezien het weer in Londen heel variabel en vaak regenachtig kan zijn.

Regen schrikt ons niet af, want dit geeft net mooie wolkenluchten en mooie reflecties in plassen!

We stappen behoorlijk wat kilometers, dus voorzie zeker stevige wandelschoenen die je al hebt ingelopen.

 

Is deze fotografietrip naar Londen iets voor jou?

Hou je van fotografie en wil je graag the extra mile gaan voor een prachtige foto, een bijzondere invalshoek of een origineel beeld? Ben je gek op grootsteden? Zie je het wel zitten om veel bij te leren over stadsfotografie? EN kan je best een afstandje stappen? Dan is deze trip een absolute aanrader.

Vragen? Hulp nodig?
Contacteer ons