We nodigen je van harte uit om op deze STARLING trefdag om ons team te ontmoeten. Op deze trefdag kan je kennis maken met het nieuwe programma voor 2018. We lichten enkele trips en concepten uit en blikken terug op de reizen van afgelopen jaar! Een rijkelijk gevulde namiddag om even weg te dromen...

Deelname is gratis, inschrijven vooraf is verplicht. Klik daarvoor op "Interesse?" en laat je naam en e-mail achter. 

Nieuw dit jaar: de fotografiereizen komen aan bod op een aparte trefdag op zaterdag 27 januari. Klik daarvoor hier.

Overzicht trefdag Natuurreizen

STARLING evalueert zijn vierde werkjaar met vogelreizen, zoogdierenreizen en natuurbelevingsreizen naar Israël, Wit-Rusland, Spanje, Marokko, India,... weekends Hoge Venen, maatwerk voor verschillende groepen en verenigingen en zoveel meer! Het komt allemaal aan bod tijdens verschillende boeiende uiteenzettingen. Nieuwe trips op ons programma worden in detail voorgesteld aan het publiek. Onze gidsen zullen massaal aanwezig zijn zodat je hen persoonlijk kan ontmoeten! Ook onze partners, Landschap vzw Natuurkijkers.be en Foto Coudenys zullen met een stand aanwezig zijn. Exclusief wordt er ook een stockverkoop van natuurboeken georganiseerd. Kortom, de vierde STARLING trefdag wordt nog een groter succes!

13u Ontvangst

13u30 

  • MADAGASKAR door Samuel De Rycke
  • HIMALAYA door David Van den Schoor
  • MONGOLIË door Geert Beckers

 

  • ROEMENIË/ KARPATEN & DONAUDELTA door Jan Wellekens
  • STEPPES & BERGEN VAN ARMENIË door Jef Leestmans
  • VOGELREIS MAROKKO door Johannes Jansen

15u10 Pauze

DIT WAS 2017 & DIT KOMT...

16u30 Meet & Greet / Receptie (tot 18u30)

 

TWEE dagen

Deze keer hebben we onze natuur- & fotografiereizen over twee dagen gespreid. Op zaterdag kan je je laten onderdompelen in de wereld van de fotografie en op zondag vertellen we jullie alles over onze natuurreizen. Voor deze eerste, de fotografiedag, kan je je hier inschrijven. Je kiest zelf welke dag jouw voorkeur geniet maar we verwelkomen je ook graag op beide dagen! 

 

Wat kan je verwachten?

- Ontmoet onze gidsen in levende lijve! Op deze manier kun je aftoetsen welke reis overeen stemt met jouw profiel.

- Maatwerk: zou jij graag met je fotoclub, werkgroep of vereniging een activiteit organiseren, op deze dag kun je meer info krijgen.

- Workshops: niet helemaal duidelijk wat wij bedoelen met workshops? Aan de hand van specifieke voorbeelden, lichten we dit even uit.

- ...

Inschrijven voor
24 jan 2018
Begeleider
Jan Wellekens
Begeleider
Jef Leestmans
Begeleider
Samuel De Rycke

Locatie

Onze trefdag gaat door in Gent, in de Zebrastraat. De Zebrastraat ligt op enkele honderden meters van de afrit 'Gent Centrum'. Parking voor deze trefdag vind je op deze locatie (betalend, 1 euro/uur). Deze staat mooi bewegwijzerd.

Mensen die met het openbaar vervoer willen komen nemen de trein tot in Gent-Sint-Pieters en dan de bus 70 of bus 58 tot aan de halte Leeuwstraat. Van hieruit is het ongeveer 2 minuten stappen.

 

Inschrijvingen

Inschrijven voor deze activiteit is belangrijk want de plaatsen zijn beperkt. Dit kan door je aan te melden via het interesseformulier. 

Vragen? Hulp nodig?
Contacteer ons