Nationaal Park Triglav in Slovenië is het decor van deze fotografiereis. Hartje herfst betekent dat een prachtig kleurenpalet, magnifieke berglandschappen, adembenemende dalen met klaterende watervallen, mistige rivieren en indrukwekkende meren. Fotograaf Bart Heirweg leert je hier de knepen van landschapsfotografie.

 

Zeven redenen om mee te gaan op deze workshop 

 1. Nationaal Park Triglav is één van de grootste nationale natuurgebieden in Europa
   
 2. Met de Triglav Berg (2864 meter hoog) als kloppend hart, biedt dit park een waaier aan fotogenieke landschappen: rivieren, watervallen, canyons, meren, berglandschappen.
   
 3. We trekken er doelbewust in de herfst naartoe omwille van de onwaarschijnlijke kleurenpracht in het woeste natuurlandschap. Met wat geluk pikken we zelfs de eerste winterprik al mee. Een droom voor landschapsfotografen.
   
 4. Dit is een all-in trip: vliegtickets, transfers, overnachtingen, maaltijden en natuurlijk een intensieve fotografiecursus.
   
 5. We reizen in een kleine groep van maximum 6 personen, zo garanderen we superkwalitatieve individuele begeleiding.
   
 6. Je mag gratis extra fotografiemateriaal gebruiken. Ben je een beginnend fotograaf? Van harte welkom om bij te leren over landschapsfotografie. Heb je al tonnen ervaring als natuurfotograaf? Ook dan is deze reis perfect geschikt: vul je portfolio aan met schitterende landschapsfoto's.
   
 7. We saved the best for last: reisbegeleider en fotografiedocent van dienst is professioneel natuurfotograaf Bart Heirweg. Wereldberoemd in fotografiekringen en dus de kans van je leven. Wees snel!

 

Ervaren begeleider

De fotografische begeleiding van deze Slovenië-reis is in handen van professioneel landschaps- en natuurfotograaf Bart Heirweg. Bart is een gedreven begeleider en de geknipte man om zijn fotopassie te delen met jou. Beginner of gevorderde? Bart staat altijd voor je klaar. Hij weet als geen ander hoe je de magie van Slovenië kan vastleggen op beeld en won al verschillende (inter)nationale prijzen (Asferico, Nature's Best, Roots, Oasis,...).

Inschrijven

Boek deze reis

2375 euro
€180.00
Inschrijven voor
31 jul 2019
Begeleider
Bart Heirweg
Inclusief
Internationale vliegtuigtickets, alle transport, alle overnachtingen, alle maaltijden, water, fotografie cursus, intensieve individuele begeleiding en een bijdrage aan het garantiefonds.
Exclusief
Frisdranken en alcoholische dranken, annuleringsverzekering, reisbijstandsverzekering, alle ‘tips’ voor lokale medewerkers (hotel/restaurant/enz.), aankopen van persoonlijke aard.

kaart

Accommodatie en transport

We logeren in een comfortabel hotel in het dorpje Kranskja Gora, prachtig gelegen, midden in het Nationaal Park. Alle kamers (één- of tweepersoons) hebben een eigen badkamer en toilet. Ons HOTEL vind je hier.

Onze transfers doen we met een minibusje. Om de mooiste fotolocaties te bereiken, gaan we vaak een stukje te voet.

 

Is deze workshop iets voor jou?

Heb je een goede basisconditie en interesse voor natuurfotografie en landschapsfotografie? Zin om op pad te gaan met een topfotograaf en nieuwe technieken aan te leren? Zegt het je wel wat om de spectaculaire natuur van Slovenië op de gevoelige plaat vast te leggen?

Dan ben je hier op de juiste plaats. Je fotografieniveau is niet van belang. Beginners en gevorderden zijn welkom. Dankzij de kleine groep krijgt iedereen intensieve individuele begeleiding.

Iedereen krijgt een handig overzicht van alle fotografietips en een fotocursus (in pdf-formaat) mee naar huis.

 

Slovenië in de herfst: klimaat, kledij en materiaal

Herfst in de Alpen betekent ook: veranderlijk weer. Fotografisch is dat heel interessant, maar ook onvoorspelbaar. Bereid je dus voor op verschillende weersomstandigheden: verschillende dunne lagen kleding, een goede waterdichte jas, stevige bergschoenen, muts, .... 

Vragen? Hulp nodig?
Contacteer ons