Haarscherp wildlife fotograferen, het karakter van een dier perfect in beeld brengen, leren gebruik maken van het juiste licht en de beste oriëntatie in ideale omstandigheden. Om daarna je foto's af te werken tot de perfectie en artistieke pronkstukken te bekomen. Dat is in een notendop wat je op deze vier dagen zal leren. 
 

Een bijzonder dierenpark

Parque Cabarceno in Spanje kent zijn gelijke niet in Europa. Het is het meest uitgestrekte wildlifepark van ons continent en er huizen meer dan 100 diersoorten van over de hele wereld. Tijdens deze vier dagen krijg je de kans om de meest indrukwekkende, vaak ook bedreigde wilde dieren uit onder meer Afrika vast te leggen op beeld.

Leeuwen, lynxen, bizons, wolven, luipaarden, neushoorns, bruine beren, nijlpaarden, tijgers, ... het is haast niet te geloven dat we ze op vier dagen tijd allemaal voor de lens kunnen krijgen in Spanje.

 

Creatief wildlifefotograaf als reisbegeleider

Jeffrey Van Daele is aan de slag als professioneel wildlifefotograaf en ging al meerdere keren naar het Parque Cabarceno in Spanje. Het is dan wel een dierenpark, maar dat betekent niet dat je naar sommige dieren niet hoeft te zoeken. Jeffrey leert je graag hoe je wildlifefotografie aanpakt, hij leert je verder kijken dan je onderwerp en geeft graag zijn persoonlijke tips mee.

Leuke extra: je leert hoe je je foto's die kunstige finishing touch geeft in Lightroom of met Nik Silver Effex. Je gaat dus niet alleen naar huis met prachtige beelden, maar ook met een pak nieuwe fotografiekennis.

Interesse?

We houden je op de hoogte

volzet
Inschrijven voor
01 feb 2019
Begeleider
Jeffrey Van Daele
Inclusief
vliegtuigtickets, alle transport, alle hotels en gasthuizen, alle maaltijden, water, alle excursies, alle inkom voor parken, alle ‘tips’ voor lokale medewerkers (hotel/restaurant/etc.) en een bijdrage aan het garantiefonds.
Exclusief
alcoholische dranken en frisdranken, annuleringsverzekering, aankopen van persoonlijke aard.

kaart

Creatief Wild in Spanje: accommodatie en transport

We voorzien luchthavenvervoer naar Charleroi vanuit de regio Gent en vliegen dit keer met lowcostmaatschappij Ryanair. Dat is hier een bewuste keuze omdat we zo meer handbagage kunnen meenemen. We reizen 'priority', waardoor we onze fotospullen bij ons kunnen houden tijdens de vlucht naar Santander.

We verplaatsen ons ter plaatse met een minibus.

Alle overnachtingen zijn van heel goede kwaliteit. We slapen in een viersterrenhotel met heerlijke kamers. Er is een binnenzwembad, dus voor de liefhebbers: neem je zwemkostuum gerust mee! De reis is een all-in formule. Het wordt dus vollebak fotograferen, zonder praktische zorgen of beslommeringen.

 

Is deze workshop wildlifefotografie iets voor jou?

Je moet absoluut deelnemen aan deze workshop als je je herkent in volgende omschrijving:

  • Je bent gebeten door (natuur)fotografie
  • Je droomt van wilde dieren voor de lens
  • Je vindt het fantastisch om bij te leren van een professionele fotograaf
  • Je hebt een normale basisconditie
  • Je geniet graag van fotografie zonder zorgen (all-in-formule)

 

Klimaat, kledij en materiaal

Voorzie goede buitenkledij en regenkledij. Het kan best fris, tot zeer warm zijn in maart en er is een kans op een regenbui. Uiteraard geldt ook hier onze lijfspreuk: hopen op het beste, voorbereiden op het minste weer!

Vragen? Hulp nodig?
Contacteer ons